Elkészítem a honlapom

Mindent bele

99 000 Ft

A csomag tartalma: egy komplett weboldal elkészítésének videós anyaga + online konzultáció (max. 60 perc) + PRO bővítmények INGYEN + LOGÓ + GRÁTISZ.

A KEREK EGÉSZ csomagban megkapod a max. 60 perc online konzultációs lehetőséget, hozzáférést a PRO bővítményekhez (6 hónapig), és elkészítünk Neked egy logót (max. 3 logó verzióval) a leendő honlapodhoz.
A logóhoz a csomag megvásárlása után kapsz egy részletes brief-et, amit ki kell töltened. Ez alapján fogom Neked a logót az igényeid és elvárásaid szerint elkészíteni.

Lehetőséget nyújt arra, hogy online videók segítségével elkészítsd leendő weboldalad.

A videókban egy komplett weboldal elkészítését mutatom be lépésről lépésre. Ezenfelül a WordPress használatát is megtanulhatod egy külön videósorozatban. A WordPress használatáról szóló videók minden csomaghoz automatikusan járnak.

+ GRÁTISZ a csomaghoz: ha valami oknál fogva nincs időd elkészíteni a videók alapján a honlapodat, akkor ezen csomag megvásárlása után 30 nappal kérheted, hogy az általad megvásárolt 1db domainre feltelepítsem Neked az általad kiválasztott honlaptípus struktúráját és tartalmát.

Magazin típusú weboldal DEMO: https://demo2.elkeszitemahonlapom.hu/

Portfólió típusú weboldal DEMO: https://demo1.cserhajni.hu

Portfólió típusú weboldal 2 DEMO: https://free.elkeszitemahonlapom.hu/