Elkészítem a honlapom

Honlapépítés az otthonod kényelméből!

Próbáld ki INGYEN!

Többfajta weboldal típus (pl.: magazin, portfólió) gyakorlati elkészítését tanulod meg, videókon keresztül.

Nem árulok zsákba macskát! Nézd meg az eddig elkészült DEMO oldalakat, és ha tetszett valamelyik, akkor töltsd ki az űrlapot és az ingyenes honlapkészítő videó emailben érkezik! Jobbra mutató nyíl Jobbra mutató nyíl Jobbra mutató nyíl

A videóban a https://free.elkeszitemahonlapom.hu weboldal  első 2 blokkjának elkészítését tudod megtekinteni, nem kerül semmibe, hiszen ingyen van!

Ha elégedett vagy az honlapkészítő videó minőségével és az átadott tudással, térj vissza, és rendeld meg az általad kiválasztott csomagot, majd készítsd el a tanultak alapján Te magad saját weboldaladat!

A tudásanyagok egyik alappillére a WordPress egy szerethető és könnyen megtanulható rendszer, és akár 1 óra alatt is el lehet magyarázni a használatát! Tapasztalatból mondom, hiszen már sok ügyfelemnek magyaráztam el ennek használatát az elmúlt 10 évben! 

DE! Az igaz, hogy 1 óra alatt el lehet magyarázni, de megtanulni NEM lehet ennyi idő alatt! Ahhoz, hogy valaki aktívan használni is tudja ezt a megszerzett tudást, gyakorlásra van szüksége, tehát jól jön egy ilyen tudásanyag, ahol utólag is, akár hetekkel, hónapokkal később is visszanézheti mi hogyan működik, ha éppen elakadt a használat közben!